luni, 24 iunie, 2024

Cum se înțelege Romică Țociu cu cei doi copii ai săi. „Sincer, nu mă așteptam…”

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Romică Țociu cu cei doi copii ai săi. Celebrul actor se mândrește cu familia sa frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor. Artistul are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Romică Țociu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Iată ce spune actorul despre căsnicia sa și marile suferințe din plan personal.

Cum se înțelege Romică Țociu cu cei doi copii ai săi

Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Pe lângă realizările deosebite din plan profesional, Romică Țociu are o poveste de viață surprinzătoare. Îndrăgitul actor are o căsnicie fericită de mulți ani și doi copii de care este tare mândru.

Romică Țociu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, Daria, și de băiatul lui, Cătălin, care l-a făcut bunic. Fata actorului a moștenit talentul artistic al tatălui său și îi calcă pe urme, însă băiatul este pasionat de gastronomie și vrea să își deschidă propriul restaurant.

,,Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv.”, a declarat fiul lui Romică Țociu.

Actorul se înțelege de minune cu cei doi copii ai săi și se mândrește că fiica sa face furori în actorie.

,,Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta. Nu doar să fie împins de la spate de părinte. (…)

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri. Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani. Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna.”, a mărturisit actorul.

Romică Țociu are o căsnicie fericită de mulți ani și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Cei doi au trecut prin momente extrem de grele, mai ales atunci când s-a aflat că partenera de viața a actorului suferea de o boală cruntă.

Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Și actrița Alexandra Velniciuc radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

Ce spune actorul despre problemele din căsnicie

Romică Țociu a avut parte de multe suferințe în viața privată. Actorul a fost la un pas de depresie după ce soția sa a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Soția artistului s-a vindecat, iar în prezent se dedică familiei sale de care este tare mândră. Nicoleta, partenera de viață a îndrăgitului actor, și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa atunci când a aflat că este grav bolnavă.

,,Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei.”, a declarat aceasta.

În pofida momentelor grele din mariaj, Romică Țociu și soția sa, Nicoleta, au trecut peste toate încercările și în prezent se bucură din plin de rolul de bunici. Aceștia radiază de fericire și au doar cuvinte de laudă pentru cei doi copii, dar și pentru nepoți.

,,Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată”, a declarat artistul când a aflat că va fi bunic.

Romică Țociu are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Romică Țociu se dedică familiei și este o prezență discretă în lumea mondenă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite