duminică, 23 iunie, 2024

Daniela Crudu și-a uimit fanii la doar câteva zile după ce a născut. Iată cum s-a afișat vedeta

Daniela Crudu și-a uimit fanii la doar câteva zile după ce a născut. Bruneta a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel. Anul trecut, pe 1 mai 2023, Daniela Crudu a născut o fetiță superbă. Fosta asistentă tv radiază de fericire și se mândrește cu cei doi copii. Recent, Daniela Crudu i-a lăsat mască pe toți, la nici două săptămâni de când a născut. Iată cum s-a afișat vedeta.

Daniela Crudu și-a uimit fanii la doar câteva zile după ce a născut

Daniela Crudu se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de rolul de mamă a doi copii. Vedeta a adus pe lume o fetiță anul trecut, iar anul acesta, de Paște, a născut un băiețel. Celebra asistentă tv și-a uimit admiratorii cu silueta perfectă și a pozat într-o rochie sexy, la doar două săptămâni după naștere.

Recent, Daniela Crudu a postat câteva fotografii alături de cei doi copii ai săi. Vedeta recunoaște că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă.

„Daiana este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte.”, a spus Daniela Crudu despre cei doi copii ai ei.

Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă

Daniela Crudu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta postează des fotografii în ipostaze sexy, dar și fotografii emoționante alături de cei doi copii ai săi.

Fosta asistentă tv a dezvăluit recent prin ce a trecut când a născut prima oară o fetiță, și cum a fost a doua naștere, când l-a adus pe lume pe băiețelul ei.

„Am născut fetița la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. (…) Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu.”, a mărturisit vedeta.

Daniela Crudu radiază de fericire de când este mamă și arată spectaculos la doar câteva zile după ce a născut pentru a doua oară. Bruneta și-a surprins fanii cu câteva fotografii în ipostaze sexy, lăsând la vedere silueta de invidiat.

Daniela Crudu nu mai apare atât de des la tv și se dedică vieții de familie. Bruneta are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei, care i-a cucerit inima și cu care are doi copii superbi. Partenerul de viață al Danielei Crudu este o prezență discretă în lumina reflectoarelor și nu dorește să ofere prea multe detalii despre planul personal.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.