vineri, 12 aprilie, 2024

Fără coșuri în 3 zile. Ameliorează rapid inflamația urmând câteva recomandări simple

Există mai multe soluții care te vor ajuta să ai fața fără coșuri în 3 zile. Există o serie de produse cosmetice care oferă o soluție rapidă la această problemă. Nu este întotdeauna posibil să scăpați complet de un coș într-un timp atât de scurt, dar ameliorarea inflamației și diminuarea vizibilității acestuia este reală.

Cu cât dimensiunea coșului este mai mică, adică cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât sunt mai mari șansele ca acesta să dispară în urma măsurilor pe care le-ați luat. Cel mai popular ingredient din produsele de curățare antibacteriene eliberate fără prescripție medicală este peroxidul de benzoil. Acesta este inclus în geluri, creme și loțiuni care se aplică pe zona afectată. Ingredientele active omoară bacteriile superficiale, ameliorând inflamația și calmând pielea iritată, astfel încât puteți scăpa rapid de un coș în două sau trei zile.

Fără coșuri în 3 zile. Secretele unui ten curat și luminos

Tratamentul acneei nu poate fi făcut prin magie, așa că nu există un răspuns corect la întrebarea cum să scapi de acnee în 1, 2, 3 sau 4 zile. Însă, poți folosi tratamentele SOS pentru a scăpa de acele pustule foarte enervante. Însă pentru a reuși să ai un ten curat într-un timp scurt trebuie să urmezi un tratament complex pentru a opri acneea cu totul.

De cele mai multe ori, tratamentul include utilizarea de medicamente antibacteriene, o bună îngrijire a pielii și, în unele cazuri, utilizarea de produse cu retinol. Doar în cele mai ușoare cazuri, puteți scăpa de acnee prin schimbarea stilului de viață.

În medie, în câteva săptămâni după aplicarea tratamentului indicat, fața ta va fi curată. Însă, pe perioada tratamentului va trebui nu numai să aveți grijă de piele, ci și să petreceți mai mult timp în aer liber și să urmați o dietă.

Unii oameni fac acnee din cauza consumului de produse lactate, alții din cauza consumului de carbohidrați rapizi sau reacționează la gluten. Încearcă mai întâi să renunți la dulciuri, făină și alimente grase și vezi cum reacționează pielea ta, s-ar putea să se îmbunătățească.

Cum să scapi de acnee în câteva zile prin respectarea unei rutine specifică

Chiar dacă singurul lucru la care te gândești este cum să scapi de un coș într-o zi sau trei, cel mai bine este să nu încerci să storci pustulele. Cel mai util lucru pe care îl puteți face este să nu stoarceți niciodată un coș, indiferent de cum arată acesta. Pentru că acest lucru poate lăsa cicatrici și va trebui să scapi și de ele ulterior.

Pentru cei cărora le pasă mai puțin de problema eliminării microdeteriorărilor de pe piele decât de coșuri, există instrumente speciale din oțel medical, îndepărtătoarele de coșuri. Aceasta este soluția pentru cei care caută să elimine un coș într-o zi sau chiar mai repede. Însă, trebuie să știți că este nevoie de timp pentru ca epiderma să se vindece după ce acneea a fost stoarsă.

Pentru a scăpa de coșuri într-un timp scurt folosiți produse de curățare blânde pentru a elimina impuritățile și a vă menține pielea curată pe tot parcursul zilei. Săpunurile moi precum Dove, Neutrogena, Basis, Purpose și Cetaphil vă vor ajuta, dar cu siguranță nu puteți scăpa de un coș într-o zi.

Produsele exfoliante conțin acid salicilic ce vor face ca fața ta să fie fără coșuri în 3 zile. Aceste  produse dezinfectează suprafața pielii și lichefiază dopurile de grăsime din pori. Iar acidul va reduce inflamația pentru a masca restul problemei.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.