vineri, 14 iunie, 2024

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, este de nerecunoscut. Tânăra iubește din nou și se bucură de rolul de mămică

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, este de nerecunoscut. Aceasta s-a schimbat complet după despărțirea de Bogdan Ionescu și arată spectaculos. Hannelore și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un prosper om de afaceri. Tânăra iubește din nou și se bucură de rolul de mămică.

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, este de nerecunoscut

Hannelore a făcut furori pe vremea când a participat la emisiunea Insula Iubirii împreună cu iubitul ei, Bogdan Ionescu. Cei doi și-au testat fidelitatea, însă relația lor nu a rezistat. Aceștia s-au despărțit după competiție și au decis să meargă pe drumuri separate. S-au căsătorit când toți se așteptau mai puțin, iar după câteva luni au ajuns la divorț.

În prezent, Hannelore are o familie frumoasă, o fetiță superbă dintr-o relație anterioară a partenerului său și radiază de fericire alături de noul ei iubit. Fosta concurentă de la Insula Iubirii apare rar în lumina reflectoarelor și preferă să se dedice bărbatului care i-a cucerit inima.

,,Sunt foarte fericită. Am o familie minunată, am o fetiță deosebită și un bărbat excepțional! Avem afaceri împreună, viața mea este mai frumoasă decât în povești. Am o relație excepțională, una cum poate multe femei ar visa să aibă.”, a declarat aceasta.

Ce spune Bogdan Ionescu despre fosta iubită

Bogdan Ionescu și Hannelore au avut o relație controversată. Cei doi s-au despărțit după participarea la Insula Iubirii, iar acum nu mai pătrează legătura. Mai mult, Bogdan Ionescu a revenit la celebra emisiune ca ispită, iar la scurt timp și-a întâlnit jumătatea. Acesta se pregătește să se căsătorească cu iubita lui.

,,Aveam relație când am plecat la Insula Iubirii, stăteam deja împreună. Înainte cu jumătate de an să plec la Insula Iubirii ne-am cunoscut. Nici prin gând nu mi-a trecut că o să găsesc pe cineva la Insulă. Nu căutam absolut nimic, poate dacă eram singur era altfel situația. (…)

Când am fost concurent, ea nu m-a văzut pentru că nu se uita la emisiune, dar când am participat ca şi ispită noi deja eram împreună. Eu m-am dus cu o relaţie acolo, am spus de la început că nu sunt disponibil emoţional.

Nunta vrem să o facem la anul, cununia cred că va fi luna acesta sau luna viitoare, dar nunta sigur anul viitor. Nu ne grăbim cu nunta pentru că noi deja stăm împreună. Ne-am mutat împreună aproape în acelaşi timp în care ne-am şi cunoscut. Nu simţim nevoia să ne grăbim, iar iubita mea nici măcar nu se aştepta ca eu să o cer. Eram foarte bine aşa cum eram, dar am zis că anul viitor o să facem şi petrecerea.”, a declarat Bogdan Ionescu.

Hannelore și-a refăcut viața după divorțul de Bogdan Ionescu și radiază de fericire alături de noul ei iubit. Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a transformat complet și se află într-o formă fizică de invidiat. Și fostul soț, Bogdan Ionescu, se pregătește de căsătorie și are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima și l-a ajutat să treacă peste mariajul eșuat.

Hannelore are un nou iubit! Cine a cucerit-o pe fosta concurentă de la Insula  Iubirii: ”Multe femei ar visa să...” / VIDEO | Spynews.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite