joi, 23 mai, 2024

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsnicie, i-a transmis un mesaj surprinzător tatălui ei celebru. ,,Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte…”

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsnicie, i-a transmis un mesaj surprinzător tatălui ei celebru. Tânăra în vârstă de 20 de ani are o relație bună în prezent cu Cabral, deși în trecut Inoke și tatăl ei au avut unele momente tensionate și pentru o perioadă nu și-au vorbit. Recent, carismaticul prezentator tv a împărtășit cu fanii săi o experiență pe care a trăit-o cu fiica sa, după ce aceasta i-a scris printr-un mesaj să nu îi mai trimită bani. Ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte pe Cabral. Iată cum a reacționat acesta.

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsnicie, i-a transmis un mesaj surprinzător tatălui ei celebru

Inoke a ajuns la o frumosă vârstă și se bucură din plin de succes în carieră. Fiica lui Cabral are 20 de ani și se mândrește cu profesia sa, dar și cu veniturile pe care le are. Recent, Inoke i-a scris tatălui ei că nu mai are nevoie de ajutor financiar din partea sa pentru că încearcă pe cât posibil să se descurce singură.

Celebrul preentator tv a fost surprins și emoționat de mesajul fiicei sale, conștientizând că Inoke este responsabilă și matură. Cabral a împărtășit cu fanii săi experiența pe care a trăit-o recent cu fiica sa din prima căsnicie cu Luana Ibacka.

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Deschid WhatsApp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață. Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare.

Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: – Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit… Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă.

Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă.”, a declarat Cabral.

Deși s-a despărțit de mulți ani de Luana, Cabral s-a ocupat în permanență de fiica sa, Inoke, asigurându-se că nu îi lipsește nimic. În prezent, prezentatorul tv și-a refăcut viața și este mai fericit ca oricând alături de soția sa, Andreea Ibacka, cu care are doi copii.

De viața de familie se bucură din plin și actorul și moderatorul tv Cosmin Seleși. Aceasta este mereu la înălțime și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal, fiind un soț și un tată devotat.

Ce spune Luana Ibacka despre fostul soț

Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Luana și Cabral Ibacka au rămas în relații civilizate de dragul fiicei lor, Inoke. Recent, fosta soție a prezentatorului a dezvăluit cum a fost mariajul lor, dar și cum se înțeleg în prezent. Mai mult, Luana Ibacka a dezvăluit care au fost motivele ce au dus la destrămarea relației lor de dragoste.

,,Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm. M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos.

Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc. Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost tot.”, a declarat aceasta.

Inoke are o relație foarte bună cu tatăl ei celebru, Cabral Ibacka. Tânăra în vârstă de 20 de ani se află la începutul carierei sale și dorește să devină o femeie de succes. Aceasta și-a surprins recent tatăl după ce i-a spus că nu mai are nevoie de ajutor financiar și că se descurcă singură.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite