vineri, 14 iunie, 2024

Iulia Pârlea a avut un iubit celebru și a rămas marcată de eșecul în dragoste. ,,Am încercat să-mi revin…”

Iulia Pârlea a avut un iubit celebru și a rămas marcată de eșecul în dragoste. Îndrăgita prezentatoare a avut parte de provocări pe plan amoros, iar relațiile de iubire controversate i-au adus și mai multă celebritate. Iulia Pârlea are o carieră de succes în televiziune, însă în viața privată a trecut prin momente grele. Iată ce spune vedeta despre trecutul ei amoros.

Iulia Pârlea a avut un iubit celebru și a rămas marcată de eșecul în dragoste

Iulia Pârlea este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa prezentatoare arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton, dar și a colegilor de breaslă.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Iulia Pârlea a trecut prin multe provocări și suferințe în viața amoroasă. Prezentatoarea a avut un iubit celebru, nimeni altul decât Alex Pițurcă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă despărțirea a fost una scandaloasă. Iulia Pârlea și Alex Pițurcă au format un cuplu timp de 3 ani, însă relația lor s-a încheiat în momentul în care fotbalistul a cunoscut-o pe Cristina Ich.

,,Am suferit atunci, după relația cu Alex Pițurcă, dar nu a fost o suferință din… nu are rost să intrăm în detalii. Este bine că s-a întâmplat așa. S-a acoperit rana, s-a închis. (…) Neasumat, are cam multe vicii și imatur, asta le include pe toate. Am fost împreună aproape trei ani.”, a precizat vedeta.

În prezent, Iulia Pârlea se bucură din plin de viață și de succes în carieră. La vârsta de 37 de ani, vedeta arată spectaculos și atrage multe priviri atunci când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu poze îndrăznețe. Iulia Pârlea este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și evită să spună dacă în prezent are sau nu un iubit.

Ce spune prezentatoarea despre trecutul ei amoros

Iulia Pârlea s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Aceasta a suferit mult din dragoste și a fost la un pas de depresie. Celebra prezentatoare a format un cuplu cu Gabi Torje, Ciprian Marica și Alex Pițurcă. Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și nu regretă relațiile de iubire pe care le-a avut.

,,Nu regret nicio relație pe care am avut-o, aventuri nu am avut. Relațiile nu le regret pentru că toate m-au adus în punctul ăsta.”, a declarat aceasta.

Iulia Pârlea a avut o relație de scurtă durată și cu fratele lui Marius Moga, însă după despărțire cei doi au rămas în relații bune. Vedeta a dezvăluit din ce motiv povestea lor de dragoste s-a încheiat.

„Eram copii și pentru că nu era momentul potrivit, asta s-a întâmplat.”, a mărturisit vedeta tv.

Celebra prezentatoare Iulia Pârlea are un trecut amoros controversat. Aceasta a suferit mult din dragoste, dar nu regretă relațiile de iubire tumultuoase. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Iulia Pârlea are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de celebritate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite