marți, 16 aprilie, 2024

Laurențiu Duță are o familie superbă. Cu ce se ocupă Ianula, partenera de viață a celebrului artist

Laurențiu Duță are o familie superbă. Artistul radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Cântărețul are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. Laurențiu Duță și soția sa, Ianula, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Solistul este extrem de discret când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Ianula, partenera de viață a celebrului artist.

Laurențiu Duță are o familie superbă

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Laurențiu Duță are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Acesta este extrem de discret când vine vorba de planul personal și își ține soția și fiica departe de lumina reflectoarelor. Laurențiu Duță trăiește de mai bine de 29 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Ianula, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit o fiică. Dacă pe artist îl știe toată lumea, puțini sunt cei care o cunosc pe soția acestuia.

Ianula Duță este profesoră de biologie și evită să se afișeze în lumea mondenă. Aceasta nu își dorește să apară prea des în showbiz-ul autohton, dar își susține mereu soțul în carieră. Ianula este o mamă și o soție devotată. Laurențiu Duță are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață pe care a cunoscut-o pe vremea când erau la școală.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii.

Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună.”, a declarat artistul.

Cum este cântărețul în ipostaza de soț și tată

Dincolo de lumina reflectoarelor, Laurențiu Duță este un familist convins. Acesta petrece mult timp cu soția și fiica sa și nu ezită să le răsfețe pe cele două cu vacanțe în locuri exclusiviste. Celebrul cântăreț se declară un bărbat împlinit și se bucură din plin de rolul de tată. Fiica artistului, Lorena, are 15 ani, și este o domnișoară superbă. Laurențiu Duță se mândrește cu aceasta, care deocamdată nu își dorește o carieră în muzică.

,,Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!”, a mărturisit solistul trupei 3 Sud Est.

Laurențiu Duță are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Cântărețul este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține soția și fiica departe de lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite