luni, 4 decembrie, 2023

Liviu Teodorescu va fi tată pentru prima oară. Ce mesaj a postat artistul pe rețelele de socializare

Liviu Teodorescu va fi tată pentru prima oară. Celebrul cântăreț este mai fericit ca oricând și nu ezită să împărtășească cu fanii săi experiențe din viața privată. Recent, soția lui Liviu Teodorescu i-a făcut o surpriză partenerului ei și l-a anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți. Iată ce mesaj a postat artistul pe rețelele de socializare.

Liviu Teodorescu va fi tată pentru prima oară

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Liviu Teodorescu se declară un bărbat împlinit și în viața privată.

Artistul are o căsnicie fericită alături de soția sa, Iulia, iar în curând va deveni tată. Cântărețul a împărtășit cu fanii bucuria sa și a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în dreptul unei fotografii din care se observă cum l-a anunțat soția că vor deveni părinți. Iulia Teodorescu i-a dăruit partenerului ei de viață o cutie în care era așezată o pereche de pantofiori și mesajul „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim.”

Liviu Teodorescu s-a bucurat nespus de mult la aflarea veștii că în curând va deveni tătic.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de Iulia, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți.”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Liviu Teodorescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se declară un bărbat împlinit. Un alt artist celebru care face furori pe Instagram cu fotografii de familie și se bucură din plin de rolul de tată este Vladimir Drăghia. Acesta dezvăluit că viața i s-a schimbat complet și este un soț devotat.

Ce spune artistul despre provocările vieții de familie

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în anul 2021, după 11 ani de relație. Artistul a dezvăluit recent motivul pentru care a făcut marele pas după atâta timp, precizând care a fost marea sa temere în privința căsniciei.

„Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja.

A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru.”, a precizat celebrul cântăreț.

În prezent, Liviu Teodorescu se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soția sa. Cei doi vor deveni părinți anul acesta și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite