miercuri, 29 mai, 2024

Liviu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a trezit cu fața umflată. Care este starea lui de sănătate

Liviu Vârciu a apelat la ajutorul medicilor după ce s-a trezit cu fața umflată. Starea de sănătate a prezentatorului TV este una stabilă, iar medicii i-au făcut și unele recomandări.

Tot mai multe vedete din România îşi petrec vacanța în locații exotice. Vorbim despre Georgiana Lobonț, Inna, Delia sau Antonia. Vedele autohtone au un răgaz în luna ianuarie după ce luna decembrie a fost încărcată din punct de vedere al concertelor.

Liviu Vârciu, pe mâna medicilor după ce s-a trezit cu fața umflată

Fanii au fost şocaţi să-l vadă pe Liviu Vârciu cu fața umflată. Vedetă TV a apelat la ajutorul medicilor după ce s-a trezit într-o dimineață fața umflată. Acesta le-a mărturisit fanilor faptul că medicii i-au recomandat să nu mai stea la soare. Vedetă a comentat în stilul caracteristic pățania din Maldive:

”La lumina asta zici că sunt tinerel. Vedeți? Important e că mi-au dispărut cearcănele, nu mai sunt înăuntru, sunt în afară. Deci foarte frumos. Și doamna (n.r. Anda Călin) e foarte frumoasă, uitați-vă. Nu e atentă la ce spun eu, e atentă la peisaje că ea n-a mai văzut.

Cam asta e, deci stați liniștiți, că sunt bine. Noaptea la umbră. Mi-au spus să nu mai stau la soare, mâine o să-mi bag capul în nisip ca struțul. Și stau așa până apune soarele și pe urmă poc, ies. Bombă.”, a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

De ce s-a trezit Liviu Vârciu cu fața umflată

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată după ce aerul condiționat din cameră a funcționat toată noaptea. Acesta le-a spus fanilor că programase electrocaniscul să funcționeze doar jumătate de oră. Totuși, când s-a trezit dimineață a avut neplăcuta surpriză să descopere că i s-a umflat toată fața:

”Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…). M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare

Așadar, într-un sfârșit, Liviu Vârciu a apelat la ajutorul medicilor pentru a trata fața umflată căpătată în vacanța din Maldive.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite