miercuri, 29 mai, 2024

Ludmila Bălan, apariție de senzație la vârsta de 65 de ani. Mama lui Dan Bălan face furori la evenimentele mondene

Ludmila Bălan este o apariție de senzație la vârsta de 65 de ani. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ludmila Bălan este o vedetă extrem de apreciată în Republica Moldova, aceasta fiind o prezentatoare de succes. Mama lui Dan Bălan face furori la evenimentele mondene și se mândrește cu un corp perfect.

Ludmila Bălan, apariție de senzație la vârsta de 65 de ani

Ludmila Bălan este o prezență răvășitoare la vârsta sa. Celebra prezentatoare tv de peste Prut arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu aparițiile sale incendiare. Mama celebrului artist Dan Bălan este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Recent, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani și a realizat un pictorial sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Ludmila Bălan a postat și un mesaj pentru cei care o admiră și îi sunt alături mereu.

„Primăvara aceasta să ne-aducă Pace și să ne lumineze Iubirea. Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni.”, a scris vedeta în dreptul unui video în care apare într-o rochie sexy ce îi pune în evidență silueta fără cusur.

Ludmila Bălan are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta are o căsnicie fericită de aproape 45 de ani cu diplomatul Mihai Bălan. Când vine vorba de fiul ei, Dan Bălan, prezentatoarea are doar cuvinte de laudă.

Care sunt secretele de înfrumusețare ale vedetei

Ludmila Bălan se bucură din plin de viață și de celebritate. Aceasta se menține în formă și face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Recent, mama lui Dan Bălan s-a pozat cu abdomenul la vedere, cu un ten perfect și o siluetă de invidiat. Mama lui Dan Bălan a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt regulile de la care nu se abate.

„Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat. (…) Trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin.”, a declarat aceasta.

Ultima apariție a vedetei pe rețelele de scializare a fost extrem de apreciată, iar fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru Ludmila Bălan.

„Zici că e o păpușă Barbie. Arătați foarte bine d-na Ludmila, complimente. Mereu frumoasă elegantă și atrăgătoare… Bravo! Frumoasa ca întotdeauna, elegantă și plină de soare! Anii trec pe alături, complimente și multă sănătate.”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Ludmila Bălan arată spectaculos la vârsta sa și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Mama lui Dan Bălan este o prezență răvășitoare și cucerește publicul cu energia debordantă și aparițiile memorabile. Ludmila Bălan reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite