marți, 21 martie, 2023

Medicament pentru salivare abundentă. Cum să te alimentezi în timpul manifestării acestei tulburări

Publicat:

Tot mai multe persoane sunt în căutare de medicamente pentru salivare abundentă. Salivarea excesivă la un adult este un simptom al inflamației sau al unei boli a gingiilor, dinților sau organelor interne. Este important nu numai să se elimine salivarea excesivă, ci și să se identifice corect cauza, altfel recuperarea va fi temporară.

Salivarea este considerată normală atunci când volumul de salivă nu depășește doi litri pe zi. Aceasta este implicată în digestie, spălând particulele de alimente, reziduurile de băuturi și viața bacteriană de pe dinți. Procesul normal de secreție a salivației este invizibil pentru oameni, nu-i acordăm atenție, așa cum se întâmplă cu respirația. Dar dacă există o funcționare defectuoasă, prea multă salivă este incomodă. În timpul manifestării acestei tulburări, saliva se acumulează în gură prea repede, trebuie să vă asigurați în mod constant că nu se scurge și să o scuipați. Este inconfortabil, inestetic, rău pentru starea ta de spirit și disconfort. Acest articol explică ce cauzează salivarea excesivă la bărbați, femei și cum să o tratezi.

Medicament pentru salivare abundentă. Cum să elimini acest disconfort apelând la pastile

Pe lângă eliminarea cauzelor disfuncției organelor interne, medicul poate prescrie medicamente pentru ameliorarea simptomelor. De exemplu, pentru calmarea disconfortului sunt indicate riabal, scopolamină și platifilină.

Nu luați medicamente fără prescripție medicală. Nu vă recomandăm să cumpărați și să luați medicamente fără a consulta un medic. Fiecare medicament are contraindicații și efecte secundare, de la glaucom la boli hepatice, cardiace și vasculare. Nu merită să vă riscați viața și sănătatea pentru a economisi timp sau bani pe o vizită la clinică.

Injecțiile de botox sunt uneori folosite pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor. Acesta blochează semnalele nervoase prin reducerea activității tuburilor. Această metodă ajută la eliminarea rapidă a problemei, dar, din păcate, efectul nu durează mult timp.

Masajul facial și relaxarea musculară sunt, de asemenea, indicate. Acest lucru poate fi de ajutor dacă cauza este legată de tensiune nervoasă, stres sau anomalii ale SNC. Îndepărtarea glandelor este desemnată foarte rar, doar atunci când toate celelalte metode și eliminarea cauzelor afecțiunii au eșuat. Îndepărtarea, chiar și parțială, poate provoca leziuni ale nervilor faciali.

Metode populare pentru a scăpa de deranj. Remedii naturiste pentru ameliorarea deranjului

Remediile populare pot fi folosite pentru ameliorarea simptomelor. Mai ales dacă salivația a apărut din cauza răului de mare, a răului de aer, a stresului sau pe fondul administrării de medicamente. Medicina populară oferă două rețete casnice pentru gargară după mese.

Pentru a pregăti remediul naturist avem nevoie de o lingură de tinctură de ceai de mentă amestecată cu 200-300 ml de apă caldă. Se amestecă ceai negru cu două linguri de zmeură proaspătă zdrobită, se strecoară și se răcește. Corectarea dietei poate contribui la vindecarea afecțiunii. Astfel, este bine să  evitați consumul cartofilor, pastelor, pâinii, dovleacului și a altor legume cu amidon.

Înainte de a administra medicament pentru salivare abundentă, mai multe procese sunt perturbate în același timp. Gustul alimentelor se modifică. Astfel, alimentele sărate devin prea pronunțate și se pierd gusturile subtile. Apar probleme de dicție, devine dificil de pronunțat anumite sunete.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite