miercuri, 29 mai, 2024

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare despre relația de iubire cu Oana Zăvoranu. ,,O să rămână tot timpul în sufletul meu…”

Mihai Mitoșeru a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația de iubire cu Oana Zăvoranu. Faimosul prezentator tv a format un cuplu cu Oana Zăvoranu acum 20 de ani, însă Mihai Mitoșeru nu a uitat-o nici până acum pe fosta parteneră de viață. Recent, acesta a oferit detalii neașteptate despre povestea de dragoste cu Oana Zăvoranu și a spus de ce s-au despărțit.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare despre relația de iubire cu Oana Zăvoranu

Puțini sunt cei care știu că Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au format un cuplu acum 20 de ani. Cei doi s-au iubit în discreție și aveau planuri mărețe de viitor. Deși a trecut mult timp de când cei doi au avut o relație, Mihai Mitoșeru are și acum doar cuvinte de laudă pentru Oana Zăvoranu.

,,Ne-am cunoscut demult, când ea făcea o emisiune la TVR 2, iar eu prezentam un fel de stand-up comedy cu Duban. M-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto. O iubesc și acum, din păcate amândoi știm că n-am fi putut rămâne împreună, pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost… Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu. Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață.”, a povestit Mihai Mitoșeru.

Celebrul prezentator a mărturisit că a rămas într-o relație foarte bună cu Oana Zăvoranu și chiar a dansat cu ea la o petrecere, în fața soțului ei.

„Acum un an și acum doi ani am fost la aniversare și au pus melodia „Ochii tăi’. A venit Oana și a zis asta e piesa noastră. Și am dansat. Omul super ok, nu era cazul, nu aveam nicio treabă. Dar a înțeles și omul și sper să rămână cu el pentru că e un băiat foarte bun. Iar cu Oana Zăvoranu, prieteni pe viață.”, a mai spus Mitoșeru.

Ce spune prezentatorul despre fosta lui soție, Noemi

Mihai Mitoșeru a suferit enorm după divorțul de fosta soție, Noemi. Deși au trecut 5 ani de la despărțire, acesta nu și-a refăcut viața amoroasă.

„Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri.

Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine. (…) Viața mea e bună în sensul în care muncesc și mă simt bine. Viața mea personală stă exact cum mi-am dorit în perioada asta, adică nu există. Sunt trecut printr-un divorț.”, a mai dezvăluit acesta.

Mihai Mitoșeru a oferit câteva detalii neașteptate despre povestea de iubire de acum 20 de ani cu Oana Zăvoranu și a vorbit despre divorțul dureros prin care a trecut. Prezentatorul tv nu și-a refăcut viața amoroasă, dar speră să își întâlnească jumătatea. Acesta se dedică în prezent carierei și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Rămâne de văzut dacă Oana Zăvoranu va vorbi, la rândul ei, despre relația pe care a avut-o cu Mihai Mitoșeru.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.