duminică, 21 iulie, 2024

Mircea Solcanu, fără auz după ce a avut o tumoră pe creier. „Strivit de viață, dar respir”

Fostul prezentator Mircea Solcanu a rămas fără auz la urechea dreaptă după ce a avut o tumoră pe creier, în urmă cu câțiva ani. Acesta recunoaște că a rămas cu sechele grave în urma operației de la Viena. În plus, Mircea Solcanu trece printr-o perioadă dificilă după ce mama lui a murit anul trecut.

Fostul coleg de emisiune al lui Cabral se luptă cu o serie de probleme teribile, după ce a rămas cu sechele serioase din cauza operației pe creier. În prezent, Mircea Solcanu nu mai aude cu urechea dreaptă, fapt care îi afectează serios viața. Acesta se plânge că trăiește de pe o zi pe alta dintr-o pensie de handicap de numai 760 de lei. În plus, după ce mama lui s-a stins din viață anul trecut, fostul prezentator pare să se confrunte cu și mai multe greutăți.

Mircea Solcanu, fără auz de la o tumoră pe creier

Mircea Solcanu a trecut prin momente deseobit de grele în ultima vreme. Acesta a rămas anul trecut fără mama sa, care s-a stins din viață. Fostul prezentator a continuat să aibă probleme de sănătate, în urma cărora a rămas aproape fără auz. După operația de extirpare a unei tumori pe creier, auzul de la urechea dreapta i-a fost grav afectat. Recent, Solcanu a suferit un șoc, după ce și-a pierdut câinele, patrupedul credincios care îi alina existența, și astfel a rămas aproape fără auz și la urechea stângă.

Mircea Solcanu fără auz tumoră pe creier
De curând, lui Mircea Solcanu i-a fost furat câinele

„Trist și nervos și strivit de viață, dar respir. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă. Din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă”, a declarat Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu a renunțat să se mai uite la TV

Cu toate că trece prin momente dificile, Mircea Solcanu și-a găsit refugiul în studii. În prezent, el frecventează cursurile Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și se pregătește pentru spectacolul de licență. Fostul prezentator a mărturisit că nu s-a mai uitat de șapte ani la televizor și nu regretă că a ieșit din lumina reflectoarelor.

„Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit, nu m-am uitat 7 ani la televizor, iar când am reînceput să mă mai uit, constat că nu îmi va lipsi nici în următorii 7. În această perioadă scriu la lucrarea de licență, învăț poezii și pregătesc un moment pentru examenul de licență și repet la spectacolul de licență. În iunie-iulie termin”, a mai spus Mircea Solcanu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite