miercuri, 17 aprilie, 2024

Alexandra Dinu, curtată de un milionar celebru. Cu cine a fost surprinsă frumoasa vedetă

Alexandra Dinu este curtată de un milionar celebru. Vedeta este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Alexandra Dinu s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși din România, însă în ultima vreme a evitat să dezvăluie dacă are o relație. Iată cu cine a fost surprinsă recent frumoasa vedetă.

Alexandra Dinu, curtată de un milionar celebru

Alexandra Dinu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Frumoasa actriță se află într-o formă fizică de invidiat și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur. Vedeta s-a iubit de-a lungul timpului cu bărbați celebri din România, iar relațiile de dragoste au propulsat-o în atenția publicului.

Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de viață. Aceasta a evitat în ultima perioadă să se afișeze în spațiul public la brațul unui bărbat, însă recent a fost surprinsă în ipostaze neașteptate alături de regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună la un eveniment monden, iar la final au plecat acasă împreună. Alexandra Dinu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația pe care o are cu faimosul afacerist și dorește să păstreze discreția când vine vorba de planul amoros.

,,Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face.

Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public.”, a declarat actrița.

Alexandra Dinu se bucură din plin de celebritate și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, iar aprecierile nu întârzie să apară. O altă actriță celebră care arată spectaculos este Alina Pușcaș. Aceasta nu a pozat nud, însă nu ezită să se afișeze în ținunte îndrăznețe ori de câte ori are ocazia. Alina Pușcaș are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Alexandra Dinu se mândrește cu o siluetă fără cusur. Vedeta atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe rețelele de socializare. Alexandra Dinu este mereu curtată de bărbați celebri, însă vedeta păstrează discreția când vine vorba de planul amoros.

Recent, Alexandra Dinu a dezvăluind care sunt trucurile ei de înfrumusețare pentru a arăta atât de bine. Vedeta se consideră norocoasă pentru că nu face prea mult efort pentru a se menține în formă.

„Nu am niciun secret, chiar nu. Chiar îmi dau voie să trăiesc frumos și să mă bucur de mâncare și de tot. Și sport fac destul de puțin, nu fac nimic deosebit. Cred că, da, am o genă bună. Nu știu, mama, bunica. Sper bunica, pentru că bunica era foarte bine și la 70 și ceva de ani.”, a precizat aceasta.

Alexandra Dinu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, dar face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Actrița a fost surprinsă recent în compania lui Bobby Păunescu, însă nu a dorit să dezvăluie ce relație are cu acesta.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite