marți, 28 mai, 2024

Anca Lungu nu regretă că a plecat definitiv din România de dragul soțului ei. ,,M-aș fi mutat oriunde ar fi fost el…”

Anca Lungu nu regretă că a plecat definitiv din România de dragul soțului ei. Fosta prezentatoare de știri și-a schimbat complet viața de când locuiește în Franța alături de partenerul ei, un prosper om de afaceri. Vedeta și soțul ei grec formează un cuplu de aproape 5 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Anca Lungu și Harry Arampatzis au un băiat, iar știrista mai are o fată din mariajul cu Ștefan Lungu. Iată ce spune celebra prezentatoare despre cât de greu i-a fost să plece din țară și să se reinventeze pe plan profesional.

Anca Lungu nu regretă că a plecat definitiv din România

Anca Lungu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De mai bine de 5 ani fosta știristă s-a retras din viața publică și locuiește în prezent în Franța alături de soțul ei.

Vedeta i-a surprins pe mulți când a anunțat că va pleca definitiv din România pentru a fi împreună cu bărbatul care i-a cucerit inima, un om de afaceri faimos. Anca Lungu a dezvăluit recent cum este relația cu partenerul ei după 5 ani de căsnicie, dar mai ales cât de greu i-a fost să renunțe la viața și cariera din țară.

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el. Despre asta a fost vorba. Să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia. După încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru. Apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte.

Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri.”, a declarat fosta prezentatoare de știri.

În prezent, Anca Lungu se dedică vieții de familie și afacerilor pe care le are împreună cu soțul ei. Vedeta are un băiat cu actualul partener și o fată din mariajul cu Ștefan Lungu. Știrista reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și se declară o femeie împlinită. Aceasta este extrem de activă și pe Instagram, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite. Anca Lungu se află într-o formă fizică de invidiat, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cum s-a schimbat viața vedetei de când locuiește în Franța

Anca Lungu nu regretă că a părăsit România în urmă cu 5 ani pentru a fi împreună cu bărbatul care i-a cucerit inima. Fosta știristă a dezvăluit că la început i-a fost greu să se adapteze și să renunțe la proiectele ei, însă acum Anca Lungu radiază de fericire și se bucură din plin de familia sa frumoasă. Mai mult, vedeta are succes și pe plan profesional, ocupându-se de afacerile soțului ei. Anca Lungu a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă și care au fost marile schimbări din viața sa de când locuiește în Franța.

,,Sunt o mamă destul de dedicată, deși am început să lucrez. Sunt mulțumită de viața pe care o am, sunt recunoscătoare pentru familia pe care am reușit să o construim, sunt fericită pentru felul în care am evoluat din multe puncte de vedere.”, a precizat aceasta.

Anca Lungu și-a refăcut viața alături de actualul soț, Harry Arampatzis, și se declară o femeie împlinită. Vedeta locuiește de mulți ani în Franța și nu regretă că a renunțat la cariera sa din țară de dragul familiei. Fosta știristă radiază de fericire alături de copii și de partenerul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite