luni, 24 iunie, 2024

Andreea Marin, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. „Ne-a unit suferința fiecăruia…”

Andreea Marin a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de 6 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Andreea Marin este rezervată în declarații când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături de atâta timp. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele relației sale longevive, dar a vorbit și despre marile sale suferințe din dragoste.

Andreea Marin, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Îndrăgita prezentatoare se declară o femeie împlinită la vârsta de 48 de ani și se menține în formă. Andreea Marin atrage multe priviri ori de câte ori se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Dincolo de celebritate, Andreea Marin ascunde o poveste de viață impresionantă. Vedeta a trecut prin trei căsnicii eșuate, însă își asumă trecutul amoros controversat. De mai bine de 6 ani, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Recent, fosta prezentatoare a dezvăluit cum a început povestea de iubire cu partenerul ei de viață, dar mai ales a mărturisit dacă mai crede în căsătorie.

„Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. (…) Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe.”, a declarat vedeta.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Cei doi își trăiesc povestea de iubire în discreție și cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. O altă vedetă care are un trecut amoros controversat și a suferit mult din dragoste este Sonia Trifan. Celebra creatoare de modă a divorțat de soțul ei, Andrei Neagoe, și a fost la un pas de depresie. În prezent, vedeta și-a refăcut viața și se dedică proiectelor sale de succes.

Ce spune vedeta despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul de viață

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai bine de 6 ani. Deși relația celor doi a fost greu încercată și criticată de cei din jur, Andreea Marin și iubitul ei nu au ținut cont de replicile dure ale unora și au demonstrat cât de mult se iubesc. Mai mult, diferența de vârstă dintre ei nu a fost un obstacol în relația lor.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă.”, a precizat celebra prezentatoare.

Andreea Marin a mai precizat cum reușește să menține dragostea și pasiunea în cuplu, dar mai ales cum gestionează situațiile tensionate care mai apar uneori.

,,În fiecare zi trebuie să vii cu ceva către celălalt și eu cred că asta înseamnă până la urmă iubirea, să-ți pese și să arăți prin tot ce poți că îți pasă cu adevărat. (…) Într-o relație este importantă toleranța, că trebuie să îl înțelegem și pe celălalt, că nu e ca noi, am avut poate experiențe diferite, dureri care fac diferența și în egală măsură, cred că e foarte importantă comunicarea.”, a mărturisit aceasta.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai bine de șase ani și au planuri mărețe de viitor. Cei doi radiază de fericire și își trăiesc frumoasa poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Andreea Marin are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei și se declară o femeie împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite