miercuri, 29 mai, 2024

Cătălin Bordea, părăsit de tată de mic copil. „M-a lăsat pe un scaun în autobuz și a plecat”

Comediantul Cătălin Bordea, care concurează la America Express, a povestit că a fost părăsit de tată pe când era mic copil. Potrivit acestuia, tatăl său a ales să îl lase într-un autobuz și să plece fără să se mai uite în urmă. Norocul lui Cătălin Bordea a fost că după câteva stații a urcat în autobuz bunica sa și l-a găsit.

Chiar dacă pare un bărbat ce nu poate fi doborât de nimic, Cătălin Bordea a trecut, de-a lungul vieții, prin multe traume ce l-au marcat profund. Acesta nu s-a mai abținut și a vorbit pe larg despre teribila întâmplare, mulțumindu-le bunicilor săi pentru educația pe care i-au oferit-o.

Cătălin Bordea, părăsit de tată de mic copil

Într-una din edițiile emisiunii „America Express”, Cătălin Bordea a trecut prin tot felul de stări, după ce a primit o cutie în care a găsit poze cu bunicii săi. Din spusele comediantului, aceștia l-au crescut, după ce părinții au dispărut din viața lui pe când avea doar câțiva ani. Arătându-și latura sensibilă, Bordea le-a explicat tuturor cum a fost părăsit de către tată în autobuz.

„Taică-meu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat.

Taică-meu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-meu”, și-a amintit emoționant comediantul.

Cătălin Bordea părăsit tată copil
Cătălin Bordea a participat la America Express

Cătălin Bordea le este recunoscător bunicilor săi

De departe, cele mai frumoase amintiri ale lui Cătălin Bordea sunt cele în care apar bunicii săi. Aceștia se numesc Aspazia, pe care o cunoaște toată lumea, și „Colțatul”, care a decedat în urmă cu câțiva ani. Cei doi i-au fost și bunici, și părinți lui Cătălin Bordea și l-au crescut ca pe propriul lor copil. Astfel, comediantul nu pierde nicio ocazie să își arate recunoștința față de ei.

În cadrul emisiunii America Express, Bordea a mărturisit că bunicul său a fost mereu cel care a renunțat la mâncare pentru a-i oferi nepotului său tot ceea ce și-a dorit. Cu ochii în lacrimi, concurentul a ținut să le mulțumească bunicilor pentru tot ceea ce au făcut pentru el.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei”, a explicat Cătălin Bordea.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite