duminică, 23 iunie, 2024

Ce sacrificii a făcut Vescan pentru a avea succes în muzică. Îndrăgitul artist are o poveste de viață impresionantă

Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut Vescan pentru a avea succes în muzică. Faimosul cântăreț a vorbit recent despre suferințele și provocările din viața sa și a dezvăluit cât de greu i-a fost să se facă remarcat în lumea artistică românească. Dincolo de celebritate și de lumina reflectoarelor, Daniel Leonard Vescan este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Îndrăgitul artist are o poveste de viață impresionantă.

Ce sacrificii a făcut Vescan pentru a avea succes în muzică

Vescan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Piesele cântărețului sunt cunoscute de publicul autohton, iar artistul are grijă să își surprindă fanii de fiecare dată cu proiectele sale muzicale. La vârsta de 35 de ani, Vescan se mândrește cu o carieră de succes și face furori când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Dincolo de celebritate, artistul ascunde o poveste de viață impresionantă. Acesta a lucrat mulți ani într-o benzinărie pentru că nu câștiga suficient din muzică pentru a se putea întreține. Faimosul cântăreț a dezvăluit că a făcut numeroase sacrificii de dragul muzicii, însă nu regretă  nimic din ce a trăit.

,,Acum trăiesc doar din muzică. În primii 10 ani nu reușeam, aveam frustrarea asta. În primii 8-9 ani nu prea am făcut bani din muzică. Am și muncit la un moment dat la o benzinărie, eram casier. Chiar dacă nu aveam un succes nebun cu muzica, îmi organizam singur concertele. În primii 10 ani nu aveam bani de nimic să fac din ce mi-aș fi dorit din punct de vedere muzical.”, a declarat artistul.

În prezent, Vescan se bucură de un succes impresionant și se declară împlinit. În ultimii ani, faimosul artist a cucerit publicul cu proiecte muzicale inedite. Și artista Oana Radu își surprinde fanii cu piesele sale deosebite. Artista a trecut în ultima vreme prin transformări uluitoare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Un alt cântăreț celebru care se bucură de succes în carieră este Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Acesta se mândrește cu realizările profesionale, iar în viața privată radiază de fericire alături de soția sa.

De ce artistul evită să vorbească despre viața sa privată

Când vine vorba de muzică, toată lumea îl cunoaște pe artistul Vescan. Altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată a cântărețului. Acesta este extrem de discret și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Vescan a dezvăluit că este dedicat muzicii însă preferă să ofere cât mai puține detalii despre omul din spatele celebrității.

„Eu sunt mega axat. Mă pierzi în studio câte trei zile, nu ies de acolo. Fiind focusat doar pe muzică, e posibil să fi arătat mai puțin din omul din spatele pieselor. Eu nu ocolesc întrebări, dar înainte când mergeam la televizor, vorbeam doar despre piesa în cauză. Nu vorbeam de mamă, frați, surori, nimic, erau doar piesele și atât. Nu știu dacă mă ajută neapărat, că piesa trebuie să fie tot bună.”, a mai precizat acesta.

Vescan are o carieră de succes în muzică, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul cucerește publicul cu muzica sa și se bucură din plin de succes.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite