Ce spune Andreea Mantea despre suferințele din dragoste. Prezentatoarea nu îl poate ierta pe tatăl copilului ei

Multă lume este dornică să afle ce spune Andreea Mantea despre suferințele din dragoste. Frumoasa vedetă a dezvăluit recent motivul pentru care nu are un iubit, dar mai ales cum se descurcă în rolul de mamă singură. Dincolo de celebritate și de succesul pe plan profesional, Andreea Mantea ascunde un trecut amoros tumultuos. Iată de ce prezentatoarea nu îl poate ierta pe tatăl copilului ei.

Ce spune Andreea Mantea despre suferințele din dragoste

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Prezentatoarea se bucură din plin de celebritate și se află într-o formă fizică de invidiat.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Mantea ascunde un trecut amoros controversat. Vedeta a vorbit recent despre relațiile sale de iubire, dezvăluind cât de mult a marcat-o povestea de dragoste cu Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. După despărțirea de acesta, vedeta a fost într-o relație de 5 ani, însă nu s-a afișat în spațiul public cu bărbatul care îi cucerise inima. Când toți se așteptau mai puțin, Andreea Mantea a anunțat că nu mai formează un cuplu cu iubitul ei. În prezent, celebra prezentatoare este singură și nu este pregătită deocamdată să își refacă viața.

„Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și pur și simplu mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva.”, a declarat aceasta.

De suferințe pe plan amoros a avut parte și Andreea Marin. Vedeta a trecut prin mai multe relații eșuate, însă în prezent radiază de fericire alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Și celebrul actor Andrei Aradits a divorțat recent de soția sa, după 20 de ani de relație.

Cum se înțelege prezentatoarea cu tatăl copilului ei

Andreea Mantea are un copil cu Cristi Mitrea, însă prezentatoarea a decis să îl crească singură pe fiul ei și nu a dorit să mai păstreze legătura cu tatăl copilului. Relația celor doi a fost una controversată, vedeta acuzându-l pe fostul partener de violență. În prezent, Andreea Mantea nu mai păstrează legătura cu Cristi Mitrea și nu îl poate ierta pentru suferința de care a avut parte.

,,M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. (…)

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.”, a declarat vedeta.

Andreea Mantea a dezvăluit că deocamdată nu este pregătită să aibă o nouă relație și se dedică în prezent fiului ei. După despărțirea de Cristi Mitrea, prezentatoarea a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a încheiat cu o despărțire dureroasă.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt, noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și încontinuu ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău glumind cu altele, și eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată, atunci de ce facem?”, a declarat vedeta tv.

Andreea Mantea a rămas marcată de suferințele din dragoste și nu își dorește deocamdată să aibă un iubit. Prezentatoarea nu mai păstrează legătura cu tatăl copilului ei și își asumă rolul de mamă singură.

Pe aceeași temă

Cele mai citite