joi, 23 mai, 2024

Cu ce se ocupă Tania Budi de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Cine este partenerul de afaceri al frumoasei vedete

Multă lume este dornică să afle cu ce se ocupă Tania Budi de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Aceasta s-a reinventat pe plan profesional și se bucură de un succes impresionant. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene. Puțini sunt cei care știu cine este partenerul de afaceri al frumoasei vedete.

Cu ce se ocupă Tania Budi de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Tania Budi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în modă și televiziune și atrage multe priviri atunci când se afișează în showbiz-ul autohton sau pe rețelele de socializare. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumea mondenă și și-a încercat norocul în afaceri. Aceasta deține mai multe cluburi în Constanța avându-l ca partener pe nimeni altul decât fratele vedetei. Tania Budi a mărturisit că se bucură din plin de viață la vârsta de 54 de ani și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal.

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club. Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni, am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă.”, a declarat vedeta.

Tania Budi arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene. Aceasta își asumă trecutul amoros controversat și nu regretă că nu s-a căsătorit până acum. De provocări pe plan personal a avut parte și Diana Bișinicu. Artista a trecut printr-un divorț dureros și s-a reinventat în carieră.

De ce nu s-a căsătorit până acum frumoasa vedetă

Tania Budi se bucură de un succes impresionant în carieră și câștigă sume impresionante din afacerile sale. Vedeta deține mai multe cluburi în Constanța împreună cu fratele ei. Dincolo de realizările pe plan profesional, Tania Budi nu ezită să se răsfețe ori de câte ori are ocazia cu vacanțe de lux în locuri exclusiviste.

Aceasta este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta a dezvăluit recent motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum și care au fost marile suferințe din dragoste.

,,Îmi doream o rochie de mireasă neagră la un moment dat. Cred că ăsta este unul dintre visurile pe care le aveam în copilărie. Nunţile mi se par ridicole. Tradiţia e tradiţie, dar chestia cu mireasa, masa… eu am depăşit momentul ăsta. Dacă va fi vreodată să se întâmple, momentan nu e ceva ce e în planul meu foarte apropiat. (…)

Eu sunt o fire cam rebelă, iar în momentul în care am o legătură cu cineva, îmi place ca fiecare să-şi ia timpul lui. N-aş vrea ca prietenul meu să stea şi să se uite, să nu cunoască pe nimeni. (…) Bărbaţii sunt mai posesivi şi din păcate sunt momente în care se simte dat la o parte, poate nu se mai simte atât de bărbat cum aş vrea eu şi e un lucru care nu îmi convine nici mie şi nici lui, aşa că mai bine reglăm altfel lucrurile.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 54 de ani, Tania Budi se bucură de succes în afaceri și este extrem de apreciată de public. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri atunci când se afișează în showbiz-ul autohton. Aceasta își asumă fiecare apariție a sa, dar și trecutul amoros controversat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite