luni, 25 septembrie, 2023

Ionuț Dolănescu trece prin momente extrem de grele. Ce se întâmplă în familia îndrăgitului artist

Ionuț Dolănescu trece prin momente extrem de grele. Artistul este copleșit de suferință după ce a aflat că fratele regretatului său tată va fi operat de urgență, iar intervenția este una riscantă. Ionuț Dolănescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre această încercare din viața sa, însă este îngrijorat pentru starea de sănătate a unchiului său. Iată ce se întâmplă în familia îndrăgitului artist, la scurt timp după ce s-a aflat că Paul Dolănescu va trece printr-o operație complicată de îndepărtare a unui hematom la cap.

Ionuț Dolănescu trece prin momente extrem de grele

Ionuț Dolănescu terece prin momente de cumpănă în familie. Artistul se roagă pentru sănătatea unchiului său, Paul Dolănescu, care este internat în spital și va suferi o operație dificilă la cap. Fratele regretatului Ion Dolănescu ar fi fost internat într-un spital din București pentru a i se scoate un hematom la cap, însă chirurgii au atras atenția familiei că intervenția este una riscantă.

Acum, Ionuț Dolănescu și ceilalți membri ai familiei se roagă pentru însănătoșirea lui Paul Dolănescu. Familia cântărețului nu a dorit să ofere până în prezent o declarație privind starea de sănătate a bărbatului.

Este cunoscut faptul că celebrul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu s-a născut într-o familie cu opt copii, trei fete și cinci băieți. Regretatul artist Ion Dolănescu a decedat la vârsta de 65 de ani, iar în timpul vieții a cântat alături de doi dintre frații săi, Constantin și Nicolae. Paul Dolănescu este cel care în prezent se confruntă cu probleme grave de sănătate, însă familia nu a dorit să vorbească despre această situație delicată din familie.

Ce spune artistul despre căsnicia sa

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit cu frumoasa lui soție, Doinița. Aceștia au împreună trei copii de care sunt tare mândri. Nu de puține ori, Ionuț Dolănescu a vorbit despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Îndrăgitul interpret de muzică populară a recunoscut că își surprinde partenera de viață în fiecare zi cu gesturi tandre și cadouri frumoase. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, care îi este alături de atâta timp și i-a dăruit trei copii superbi.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. (…) Ea are frumusețe și exterioară, și interioară, E o femeie foarte blândă, foarte înțelegătoare.”, a declarat artistul.

În pofida momentelor grele din mariaj, Ionuț Dolănescu și Doinița nu s-au gândit niciodată la divorț. Aceștia formează un cuplu nu doar acasă, ci și pe scenă.

Ionuț Dolănescu se declară un bărbat împlinit în carieră și în viața privată. Acesta se bucură de celebritate, este apreciat de colegii de breaslă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Recent, s-a aflat că îndrăgitul cântăreț trece printr-o mare cumpănă în familie. Unchiul său a suferit o operație complicată la cap, după ce i s-a descoperit un hematom. Familia Dolănescu se roagă pentru ca bărbatul să își revină cât mai repede. Ionuț Dolănescu nu a dorit să vorbească public despre această suferință.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite