miercuri, 17 aprilie, 2024

Andreea Bănică, pusă la zid de internauți după ce a mers la un botez într-o ținută mult prea îndrăzneață. ,,Halal ținută pentru a intra în biserică…”

Andreea Bănică a fost pusă la zid de internauți după ce a mers la un botez într-o ținută mult prea îndrăzneață. Artista a participat la creștinarea nepoatei sale și a dorit să se facă remarcată prin ținuta sa, însă reacția fanilor a fost una dură. Iată ce mesaje i-au transmis fanii pe rețetele de socializare.

Andreea Bănică, pusă la zid de internauți după ce a mers la un botez într-o ținută mult prea îndrăzneață

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. La vârsta de 45 de ani, vedeta se bucură de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Cu toate acestea, Andreea Bănică a fost de multe ori criticată de fani pentru ținutele sale mult prea sexy. Unii sunt de părere că artista se îmbracă indecent, așa cum ar fi făcut-o și recent, la un botez. Internauții au criticat-o pe Andreea Bănică după ce aceasta a mers la slujba de creștinare a nepoatei sale într-o fustă mini.

„Te-ai mai fotografiat și cu popa. Rușinică / Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot / Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez / Intrați în biserică și goale, rușine/ La biserică cu fusta sub c**, serios? / Mult prea scurtă fusta / Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa? / Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică/ Dacă mergeai direct în chiloți era mai bine/ Ai o vârstă chiar dacă e botez/ Modificată și răsmodificată. Mai aveți puțin și vă modificați genetic. Toate divele au aceeași față/ Mult prea scurtă fusta.”, au scris o parte dintre internauți.

Cum a reacționat artista după valul de critici

Andreea Bănică a dezvăluit în repetate rânduri că nu este afectată de replicile dure ale celor din jur și își asumă fiecare apariție incendiară. Vedeta se mândrește cu formele sale fără cusur și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Ultima apariție a cântăreței i-a enervat pe internauți.

Deși mulți au criticat-o pentru ținuta aleasă în biserică, la un botez, nu au lipsit nici aprecierile și mesajele frumoase.

,,Foarte frumoasă și deosebit de elegantă/ Fiecare cu gusturile lui, dacă ei îi place, să fie sănătoasă/ Ești foarte frumoasă/ Felicitări pentru rochie. Sunteți o actriță, soție și o mamă ideală. Felicitări.”, sunt doar o parte din complimentele primite.

Andreea Bănică se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta reușește să îmbine de minune profesia cu viața de familie și se declară împlinită. Artista este răsfățată de soțul ei cu vacanțe în locuri exclusiviste și cu cadouri scumpe, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică a fost criticată de fani după ce a mers la un botez într-o fustă mini. Artista nu a fost deranjată de replicile dure ale unor internauți și își asumă fiecare apariție sexy. La vârsta de 45 de ani, cântăreața arată spectaculos și nu ezită să pozeze în ținute incendiare.

A început circul după ce Andreea Bănică a fost în fustă scurtă la un botez:  „Să intri așa în sfânta biserică?!”

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.