duminică, 19 mai, 2024

Ce să faci dacă te confrunți cu noduli tiroidieni? Rețeta-minune a Lidiei Fecioru

În cazul în care nu știi ce să faci când te confrunți cu noduli tiroidieni, ai nimerit cum nu se poate mai bine! Descoperă rețeta-minune a Lidiei Fecioru și bucură-te de o stare de sănătate perfectă.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a devenit cunoscută grație rețetelor naturale pe care le pune la dispoziția celor care o urmăresc. Acestea au menirea de a trata numeroase afecțiuni, de la cele mai simple, până la cele mai complexe. De această dată, Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă numai bună de urmat dacă ai noduli tiroidieni. Se prepară simplu, este bogată în vitamine și te scapă numaidecât de simptomele supărătoare generate de o glandă tiroidă bolnavă.

Ce să faci dacă te confrunți cu noduli tiroidieni? Prepară băutura recomandată de Lidia Fecioru

Băutura care ține sub control manifestările afecțiunilor tiroidiene este alcătuită din mei, secară și hrișcă. Consumul regulat de mei poate ajuta la menţinerea sănătăţii funcţiei glandei tiroide și nu numai. Efectul este posibil atât prin îmbunatăţirea nivelului de grăsimi din sânge, dar şi prin alte mecanisme. Fulgii de secară sunt o sursă importantă de fibre, vitamina E, calciu, fier și potasiu, iar includerea în dieta alimentară a acestei cereale pare să reducă riscul apariției bolilor cardiovasculare, afecțiunilor endocrinologice, a cancerului de colon, cancerului de sân și a diferitelor forme de diabet. În ceea ce privește hrișca, aceasta conține antioxidanți benefici pentru organism, de exemplu vitamina E, seleniu, acid fitic și acid fenolic.

Iată rețeta-minune a Lidiei Fecioru:

„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă. Noi ştim că secară şi hrişca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic.

Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel şi se bea ca un shake. Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiţionarea celulelor.

Regenerare, recondiţionare.

Noi hrişca ştim la ce e foarte bună, pentru că hrişca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine şi minerale. Are fier, are magneziu. La ruşi, hrişca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca şi de către copii.

Este reţeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăţi foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită, aşa că, eu am să pun pe Facebook şi o să dau şi date de contact (…) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celulă umană”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiuni “Adevăruri Ascunse”.

Ce sunt nodulii tiroidieni?

Nodulii tiroidieni reprezintă o creștere anormală a celulelor din glanda tiroidă. Deși marea majoritate (95%) a nodulilor tiroidieni sunt benigni (necanceroși), un mic procent (5%) poate fi malign (canceros).

Nodulii tiroidieni trebuie evaluați pentru diagnosticarea precoce și tratamentul cancerului tiroidian. Deoarece examenul fizic și markerii tiroidieni singuri nu pot determina dacă un nodul tiroidian este canceros, evaluarea unui nodul tiroidian include ecografia tiroidiană și aspirația cu ac fin. Toți nodulii tiroidieni identificați prin biopsie cu ac fin ca și cancer tiroidian sau suspectați de malignitate, trebuie îndepărtați chirurgical de un medic cu experiență în chirurgia tiroidiană.

Atenție! Acest articol nu trebuie să înlocuiască un consult la medicul de specialitate. Nu încercați remediile prezentate, înainte să solicitați sfatul unui medic.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite