marți, 19 martie, 2024

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorţează. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în vacanţa din Maldive

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au luat o decizie ce a surprins pe toată lumea. Fanilor nu le-a venit să creadă atunci când au auzit că cei doi divorţează.

Zvonurile cu privire la încheierea căsniciei au pornit chiar în timp ce artistă şi soţul său se aflau alături de copii şi mai mulţi prieteni în vacanţă, în Maldive.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorţează. Soţul artistei a confirmat zvonul

Unul dintre cele mai iubite cupluri din România s-a destrămat. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să pună capăt căsniciei şi să divorţeze. Soţul cunoscutei artistei a confirmat zvonurile apărute în spaţiul public.

Interesant este faptul că cei doi au continuat să publice fotografii pe platformele de socializare, chiar dacă se vorbeşte despre acest pas nefericit.

La scurt timp după ce s-au întors din vacanţa din Maldive, Georgiana Lobonț a decs să intre live pe aplicaţia TikTok cu fina ei, Claudia Puican. Cele două au purtat discuţii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în concediul exotic. Artistă a menţionat că în acea locaţie de vis au filmat un videoclip pentru o melodie în colaborare cu Armin Nicoară.

„La Cluj, dar atât sunt de obosită, nu am apucat să mă odihnesc deloc. Am plecat de la voi de la Timișoara azi dimineață pe la 10, ne-am culcat azi-noapte pe la 3. Ideea e că sunt obosită cu drumurile cu avionul, deja efectiv… Și Irinuca doarme, a adormit pe mașină în brațele lui Rareș”, a transmis Georgiana Lobonț.

„Dragilor, pentru cei care nu știți și ați intrat mai târziu pe live, puteți asculta această piesă cu nașa Georgiana Lobonț”, a adăugat Claudia Puican, fină artistei.

În replică, Georgiana Lobonţ a răspuns: „Deci asta e cea mai nouă piesă a noastră, am filmat-o în Maldive și a fost super fain. Ne-am bronzat, ne-am relaxat, am râs”.

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Georgiana Lobonț divorțează

Este bine ştiu faptul că Vlăduța Lupău şi Georgiana Lobonţ erau cele mai bune prietene, însă în prezent cele două nu îşi mai vorbesc. Vlăduța a acuzat-o pe colega sa de breaslă că i-a furat mai multe piese. În acest context, Lupău nu s-a putut abține și a publicat un mesaj cu privire la scandalul divorțului.

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem.

Ne place circul, minciuna, hate-ul, intrigă, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot”, s-a confesat Vlăduța Lupău pe Instagram.

După ce fanii au aflat că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează au fost publicate fotografii din vacanța din Maldive, unde artista avea vânătăi pe corp.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite