vineri, 14 iunie, 2024

Georgiana Lobonț va face un pas important alături de soț. Nici nu se gândesc la divorț

Georgiana Lobonț nu numai că nu se gândește la divorț de soț, ci este gata să facă și un pas foarte important. O spune sursele din jurul familiei. Georgiana Lobonț confirmând zvonurile.

Georgiana Lobonț divorțează! Așa au arătat titlurile din mai toată presa. Totuși, zvonurile nu s-au adeverit, iar legătură dintre cei doi pare din ce în ce mai puternică.

Georgiana Lobonț, pas important alături e soț

Așadar, luna ianuarie a fost una destul de încâlcită pentru Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Cei doi păreau deja divorțați, iar soțul confirmând inițial informațiile apărute în presă. Totuși, în aceste momente nu numai că nu se mai pune problema de divorț, dar cei doi au hotărât să boteze. Aceștia urmează să fie din nou nași de botez pentru că una dintre prietenele Georgianei Lobonț, Lavinia Mariș, i-a propus acest lucru în momentul în care filmau un videoclip al unei piese. Lobonț a fost contactată de jurnaliștii de la spynews.ro, iar vedeta le-a confirmat acest lucru:

”Am primit vestea foarte tare, pe platourile de filmare, la videoclipul piesei noastre. La un moment dat filmam pe un pod și mi-a zis că aș vrea să-ți spun ceva, ceva sentimental și mi-a zis să simte că e momentul potrivit. Eu mă uitam la ea și așteptam să-mi zică despre ce e vorba, nici gând nu îmi trecea că vrea să fiu nașa fetiței lor. Mi-a zis faptul că se simte binecuvântată, că a primit această bucurie uriașă și cumva neașteptată, privind colaborarea noastră, nu se aștepta ca noi două să colaborăm. Mi-a zis că i-am dovedit încă o dată faptul că prietenia noastră e cu adevărat sarcină, eu am fost și i-am cântat anul trecut la nuntă, deși nu eram dormită de 48 de ore, am avut foarte mult de cântat pe la Timișoara și Arad și nu am avut timp să dorm”, a spus Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Georgiana Lobonț nu divorțează

Cum afirmam la începutul textului, în luna ianuarie 2023 s-a zvonit puternic că Georgiana Lobonț divorțează de soț. Cu toate că soțul a confirmat zvonurile, cei doi au plecat în vacanță într-o țară exotică. Pare că lucrurile au mers bine acolo, în pofida unor poze în care Georgiana Lobonț avea vânătăi, iar cei doi nu se mai gândesc la despărțire. Legat de pozele în care artista a apărut așa, internauții au reacționat destul de dur, lansând tot felul de ipoteze.

Cert e că, cel mai probabil, vânătăile au fost ”căpătate” în alte circumstanțe și nu poate fi vorba despre o violență în familie. Mai ales că vedetă a rămas alături de soț și nici nu au existat plângeri în acest sens. Așadar, Georgiana Lobonț și soțul acesteia vor mai boteza un copil. Lucru de o extremă importanță în lumea ortodoxă, și nu numai.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite