vineri, 14 iunie, 2024

Vlad Gherman, primele declarații după ce a sărutat-o pe Kira Hagi. Cum a reacționat logodnica actorului când a văzut totul

Vlad Gherman a oferit primele declarații după ce a sărutat-o pe Kira Hagi. Artistul și fiica lui Gheorghe Hagi colaborează pe plan profesional, iar apropierile dintre cei doi au dat de bănuit. Vlad Gherman a spus adevărul despre relația pe care o are cu Kira Hagi, colega lui de breaslă, dar și despre sărutul care a declanșat controverse. Iată cum a reacționat logodnica actorului când a văzut totul.

Vlad Gherman, primele declarații după ce a sărutat-o pe Kira Hagi

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul se bucură din plin de celebritate și de succes. Dincolo de lumina reflectoarelor, Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu, pe care a cerut-o în căsătorie chiar pe scena teatrului.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de doi ani. Aceștia au planuri de nuntă și radiază de fericire împreună. Cu toate acestea, Vlad Gherman a fost surprins recent în timp de o săruta pe fiica lui Gheorghe Hagi, Kira Hagi. Tânăra face furori în lumea teatrului și filmului românesc și este îndrăgită de colegii de breaslă.

Vlad Gherman a spus adevărul despre sărutul cu partenera sa de scenă, Kira Hagi, negând că ar exista o idilă între ei. Actorul a precizat că este vorba doar despre un rol pe care cei doi îl joacă într-o producție de succes și că se înțelege foarte bine cu colega sa.

„Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Haha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute.

E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult.”, a declarat Vlad Gherman.

Ce i-a cerut actorul partenerei sale de scenă

Vlad Gherman a spus adevărul despre relația pe care o are cu Kira Hagi, după ce a sărutat-o. Actorul și fiica lui Hagi sunt parteneri de scenă și îi leagă o frumoasă prietenie. Logodnica lui Vlad Gherman nu a fost deranjată de scena tandră dintre iubitul ei și Kira Hagi.

Mai mult, actorul a mărturisit că partenera sa de scenă l-a ajutat să îi îndeplinească tatălui său o dorință, aceea de a avea un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi.

„Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut. Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre.”, a mai spus actorul.

Vlad Gherman și Kira Hagi sunt parteneri de scenă într-o producție de succes. Cei doi au o frumoasă relație de prietenie și se bucură de celebritate. Deși au apărut discuții aprinse după ce actorul a sărutat-o pe Kira Hagi, acesta a precizat că este vorba doar despre un rol, nimic mai mult. Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu și au planuri de căstorie pentru anul viitor.

Vlad Gherman, despre relația cu Kira Hagi. Cum a decurs primul sărut • Buna  Ziua Iasi • BZI.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.