duminică, 19 mai, 2024

Pescobar a umilit un client care a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor“: „Îți dau 100 de lei, stai acasă!” – VIDEO

Pescobar a umilit un client care a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor“. Paul Nicolau și-a ieșit din minți când un client a spus că mâncarea de la restaurantul său este mult prea scumpă.

Cunoscutul om de afaceri i-a transmis clientului, printr-un mesaj video, că preferă să îi dea el 100 de lei și să stea acasă, să nu mai vină la restaurantul lui.

Pescobar a umilit un client care a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor“

În ultima perioadă, Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, s-a confruntat cu mai multe probleme în ceea ce privește lanțul său de restaurante „Taverna Racilor”.

După scandalul cu ANPC, afaceristul a intrat într-un alt conflict, de data aceasta cu un client. Nemulțumit de banii pe care i-a scos din buzunar ca să mânânce „mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada”, un client a decis să publice un mesaj dur pe Instagram.

„100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, a scris pe Instagram clientul nemulțumit.

Văzând ce a spus despre mâncarea de la restaurantele sale, Pescobar nu a stat deloc pe gânduri și i-a oferit clientului un răspuns tăios.

„Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, a spus Paul Nicolau printr-un mesaj video.

Localurile lui Pescobar, închise pe bandă rulantă

Paul Nicolau a devenit popular în mediul online pentru filmările în care își promovează restaurantele cu fructe de mare.

Localul Taverna Racilor din Herăstrău a fost închis de către inspectorii de la Protecția Consumatorului din București Ilfov.

Restaurantul „Taverna Racilor” din Herăstrău a fost închis de ANPC, din cauza unei lungi liste de nereguli regăsite de inspectorii de control ajunși la fața locului. Internauții au fost surprinși deoarece Pescobar spunea merue pe rețelele de socializare că mâncarea de la el este cea mai bună de pe piață.

Totuși, dovezile puse la dispoziție de Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au arătat contrariul, publicând imagini cu scoici putrede, somon mucegăit și instrumente mâncate de rugină în bucătăria localului.

„Nu este închis restaurantul din Herăstrău, este foarte deschis. Nu e nimic închis, nu s-a găsit mâncare stricată. La ANPC, fructele de mare trebuie să stea la -18 grade și ei când deschid frigiderul și le găsesc la -15 grade, atunci ți-au confiscat marfa. Exact așa s-a întâmplat și la mine. Clienții pot veni la restaurant, în număr foarte mare! Pot să meargă, acestea sunt niște chestii care au venit din urmă, ei propun suspendarea și dacă refaci ce constată ei acolo, tu poți să deschizi și în trei ore, cinci ore după. Nu s-a întâmplat nimic”, a declarat atunci Pescobar.

După ce a remediat neregulile, Pescobar l-a redeschis, ba chiar s-a filmat împreună cu șeful ANPC, cel care l-a sancționat, afirmând că s-au împăcat.

Acum, Pescobar a umilit un client care a criticat mâncarea de la „Taverna Racilor“.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.