luni, 13 mai, 2024

Maia Sandu visează la președinția României, dar ia șpagă de la primarul din Timișoara!

Ceea ce părea un zvon din domeniul SF pare să devină din ce în ce mai real: Maia Sandu visează la președinția României! Intrarea Republicii Moldova în UE s-ar putea produce mult mai devreme dacă forțoasă prezidentă ar fi votată ca președinte al României.

Ce te faci însă acum când imaginea de vașnică luptătoare a fost strică de un plic cu vreo 30.000 de euro a fost băgat în buzunarul micuței luptătoare soroșiste de către un alt adept al lui Soroș, primarul de Timișoara, Dominic Fritz.

Maia Sandu visează la președinția României

Președintei Maia Sandu, de peste Prut, i se construiește o imagine publică în România pentru a putea participa la alegerile prezidențiale. Asta în condițiile în care vecinii de peste Prut au reușit, grație relațiilor pe care și le-a făcut Maia Sandu în SUA, prin intermediul lui George Soros, să primească statutul de țară care poate începe negocierile de aderare la UE.

Deja la Chișinău se vorbește despre aderare în 2030. Doar că Republica Moldova nu îndeplinește criteriile de aderare la UE, iar pe teritoriul ei, dincolo de Nistru, sunt dislocate trupe rusești. Unde mai pui că războiul declanșat de ruși în Ucraina e în coasta Moldovei.

Și-atunci ce s-a gândit forțoasa luptătoare Maia? Cum ar fi să bage Republica Moldova în UE printr-o unire cu România. Atunci europenii nu prea ar avea ce să comenteze și nici rușii nu ar mai putea să aibă pretenții expansioniste, dat fiind că ar fi vorba despre un teritoriu UE.

Scenariul unionist s-a mai încercat în 1992, când fostul prim ministru al Republicii Moldova, președinte al Frontului Popular Creștin Democrat, Mircea Druc, a candidat ca independent la președinția României. Doar că românii nu prea au vrut acest lucru, niciun partid de la noi nedorind asocierea cu Druc. Finalul a fost un eșec total, Mircea Druc obținând doar 2,75% din totalul voturilor.

Cum facem cu șpaga de la Dominic Fritz?!

În tot acest scenariu de creștere a imaginii Maiei Sandu în România și aruncarea pastilei unei candidaturi la președinția României, iată că a venit o „bombă“ de la Timișoara: vașnica luptătoare Maia a luat șpagă de 30.000 de euro de la primarul Timișoarei. Dat fiind că și Dominic Fritz este crescut tot de aripa soroșistă, e greu de crezut că acesta a vrut să-i facă rău Maiei. Ci, mai degrabă, e vorba de multă prostie!

Dar ce s-a întâmplat?

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a decernat Maiei Sandu premiul “Timișoara Pentru Valori Europene”, aflat la prima ediție, și i-a îndesat în buzunar un cec de 30.000 de euro.

Povestea a ajuns la Parchetul Anticorupție din Moldova, iar imaginea de mare luptătoare a micuție Maia este acum stricată de gestul prostesc făcut de Dominic Fritz, care dorea, probabil, să-și atragă pentru alegerile din acest an voturile moldovenilor din Timișoara.

E greu de crezut că Maia va păți ceva după această șpagă luată de la Fritz, doar că tot ce s-a construit în ultimele luni pentru micuța Maia s-ar putea dărâma rapid pentru că nu e posibil ca Maia Sandu să viseze la președinția României și să ia șpagă de la primarul din Timișoara!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.