luni, 13 mai, 2024

Theo Rose a chemat preotul, după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Motivul pentru care artista a dorit ca micuțul să aibă parte de o slujbă specială

Theo Rose a chemat preotul, după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Cântăreața a mers prima dată la părinții săi pentru a le arăta nepotul mult dorit, însă vedeta a făcut un gest neașteptat. Deși a avut parte de o surpriză frumoasă din partea părinților, Theo Rose a fost atentă la organizarea unui alt eveniment restrâns. Iată motivul pentru care artista a dorit ca micuțul să aibă parte de o slujbă specială.

Theo Rose a chemat preotul, după ce a ajuns acasă cu fiul ei

Theo Rose este în culmea fericirii după ce a adus pe lume un băiețel superb pe nume Sasha Ioan. Artista a născut prin cezariană și s-a recuperat rapid, iar după câteva zile de la naștere vedeta a mers direct acasă la părinții ei. Cântăreața a avut parte de o surpriză de zile mari, fiind înconjurată de flori și de cadouri pentru fiul ei.

Theo Rose a dorit să respecte tradițiile și regulile bisericești, așa că a chemat imediat preotul pentru a face o slujbă specială de după naștere.

„Am făcut slujbă de după naștere și de primire a numelui de copil.”, a explicat artista pe rețelele de socializare și a postat câteva fotografii pentru fani.

Theo Rose și Anghel Damian se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Cum se descurcă artista în ipostaza de mamă

Theo Rose se declară o femeie împlinită de când a adus pe lume un băiețel. Artista a devenit mamă pentru prima oară și împărtășește cu fanii săi experiențele și momentele prin care trece în această perioadă.

,,Mulțumesc încă o dată! Mi-ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! (…) E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic.

Eu treaba asta cu mamele… o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva… eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn, i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez, trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a declarat vedeta.

Theo Rose se bucură din plin de rolul de mămică și are doar cuvinte de laudă pentru micuțul Sasha Ioan. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit de curând părinți pentru prima oară și sunt extrem de implicați în viața de familie.

Theo Rose a declarat că o perioadă va lipsi din lumina reflectoarelor pentru că dorește să se dedice fiului ei, Sasha Ioan. Artista este încrezătoare că se va descurca de minune în ipostaza de mamă și se mândrește cu familia sa frumoasă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite